HVORFOR LIGE BAMBUS?

Naturlig åndbarhed: Bambusfiber - eller bambusviskose som det også kaldes - er kendt for sin exceptionelle evne til at bevare åndbarheden, hvilket sikrer langvarig komfort.

Miljømæssig ansvarlighed: Bambus trives uden brug af skadelige pesticider og kræver minimalt vandforbrug, sammenlignet med andre materialer, hvilket gør det til et bedre alternativ til andre tekstiler.

Fugtregulerende egenskaber: Bambus er naturens egen fugtregulator og holder dig tør og behagelig i alle klimaer.

Skånsomt mod huden: Den bløde tekstil, bambusviskose giver en behagelig og blødere fornemmelse mod huden.

Fremragende

Elegance og komfort i hver fiber

 • Bambusviskose

  Bambusviskose spiller en essentiel rolle i vores bestræbelse på at levere tøj af højeste kvalitet, under ordentlige produktionsforhold. Bambusfibre er meget mere end blot en fiber – det er en komplet forandring af mulighederne for mode og komfort.


  Produktionsmæssig ansvarlighed, der skaber en fremtid

  Bambus trives på naturens præmisser. Det kræver minimal vand og dyrkes uden behovet for skadelige pesticider. Bambus er stadig overset i tøjbranchen, hvor tekstiler som bomuld er mere anvendt, da det er billigere at forarbejde, hvor man også bruger større mængde kemikalier i forarbejdningsprocessen.

  Derudover har vi valgt en produktion, hvor størstedelen af strømforbruget kommer fra solceller på taget, og en arbejdsplads med ordentlige forhold.

 • Fugtregulerende
  Bambus regulerer efter din krops behov. Det absorberer overskydende fugt og sved, og frigiver det derefter gradvist, hvilket holder dig tør og komfortabel under alle vejrforhold. Uanset om det er varmt eller koldt, giver bambus den perfekte balance.


  Følsom hud? Bambus er løsning

  Den silkebløde tekstil er mere blød og behageligt mod din hud. Det er blød luksus, skabt af naturen selv. Derudover er bambusviskose hypoallergen og oplagt til dig med følsom, eller allergisk, hud.

  Stoffet falder naturligt på din krop og endnu bedre - krøller ikke nær så meget som bomuld og andre tekstiler.

Et komfortabelt materiale med mange fordele

 • ET BEDRE ALTERNATIV

  Bambus er en naturlig og hurtigtvoksende plante, der ikke kræver pesticider eller kemikalier for at vokse. Det kræver også mindre vand end for eksempel bomuld. Derudover kan bambus genplantes, efter at den er høstet, hvilket gør den meget mere genanvendelig end andre tekstiler.

 • BLØDHED OG KOMFORT

  Bambusstof er super blødt og behageligt mod huden. Det er også meget åndbart, hvilket betyder, at den kan hjælpe med at holde dig kølig og tør, selv i varmt vejr.

 • HYPOALLERGEN

  Bambus er et godt valg for folk med allergi eller følsom hud, da det er hypoallergen og mindre irriterende, sammenlignet med andre mere klassiske tekstiler.

 • HOLDBARHED

  Bambus er et slidstærkt materiale, der kan tåle gentagen vask og brug. Dette forlænger dit undertøjs levetid, så du ikke behøver udskifte underbukser hvert år.

Bestil inden kl 15 = levering i morgen
Fremragende

PRODUCERET MED

RESPEKT

TILMELD DIG VORES NYHEDSBREV

MØD

TEAMET