OM OS

Idéen omkring Basic+Ally blev en realitet da de rigtige mennesker krydsede hinandens veje. For hvis man tager ledelseserfaring og blander det med branding/design og krydrer med viden om algoritmer og folks vaner, så har man i al beskedenhed sammensat et team der spiller hinanden stærke.

Ideen opstod på en restaurant i København

Som du måske ved fra vores medvirken i Løvens Hule, opstod idéen til Basic+Ally på en restaurant i København.

En fyr kom ud fra et besøg på badeværelser, kastede et blik ned ad sig selv, og bakkede derefter hurtigt tilbage til badeværelset. Henrik Berg sad i restauranten og så både mandens panik og den lille tis-plet på hans bukser, som var skyld i panikken.
En idé var født og dermed også udviklingen af gravity membrane og en helt ny type bambus-boxershorts.

”Mandens panik satte virkelig tanker i gang - for hvem af os har ikke kastet et blik nedad, inden vi går ind til det vigtige møde eller til middag med den lækre date?”

Forsvarligt og miljørigtigt produceret i Portugal

Tøjindustrien kan være rigtig grim og syersker kan arbejde under rigtig triste forhold - den industri vil vi IKKE støtte.
Derfor har vi valgt at lægge vores produktion i et land, hvor vi ved at der er gode arbejdsforhold og hvor de ansatte har ret til både ferie og barsel.

Fordelen ved en lægge produktionen i EU er at vi samtidig kan sikre at de råvarer der bliver brugt, lever op til de hårdeste miljømæssige krav.

Alle materialer vi bruger er OEKO-TEX og GOTS certificerede, samtidig kan vi garantere at vores varer ikke indeholder PFAS.

Mød grundlæggerne af Basic+Ally

Vi er 3 partnere i Basic+Ally, men vi kunne ikke have gjort det uden den hær af samarbejdspartnere vi hver dag nyder godt af at samarbejde med. Uden dem ville maskinen slet ikke kunne fungere.

  • HENRIK

  • SEBASTIAN

  • NICLAS

VORES MEST SOLGTE PAKKER