GRUND NUMMER 1

Ikke som andet undertøj, faktisk er vi firstmovers på dette produkt

Vores undertøj er helt unikt, da det faktisk er de eneste af deres slags i verden. Vores specialudviklede 0,18 mm Gravity Membrane™ blokerer den sidste dråbe, som ofte ender i vores undertøj, uanset hvor meget vi ryster og tørrer efter et besøg på toilettet. Et problem som 60 % af alle mænd kender til. Membranen er 100% åndbar, og du vil ikke mærke nogen forskel, om du har vores undertøj på eller dine gamle favoritter fra skuffen. I den sammenhæng kan vi tilføje, at din kæreste/kone/date heller ikke vil mærke en forskel

GRUND NUMMER 2

365 dages nul-hul i røven garanti

Vores underbukser er af så god kvalitet, at vi giver vores kunder garanti for at de ikke vil opleve hul i skridtet indenfor de første 365 dage.

GRUND NUMMER 3

Produceret i Portugal med respekt for mennesker

Vi har bevidst valgt at placere produktionen i Portugal, da vi ønsker at sikre ordentlige arbejdsforhold og løn for dem, der producerer dem. Derudover var leverandøren i stand til at levere den førsteklasses kvalitet, som vi ønskede, at vores undertøj skulle have fra starten. Det var meningen, at de skulle kunne erstatte alt det premium undertøj, vi allerede havde i skuffen😎

GRUND NUMMER 4

Fokus på god gammeldags service og dansk iværksætteri

Overskriften kan hurtigt lyde som en bunke salgssnak, og hvis den får dig til at købe et par undertøj, bliver vi ikke kede af det, men det er 100% seriøst fra vores side. Vi bestræber os hver dag på at yde den bedste service til vores kunder, og fra starten har vi arbejdet for, at loyale kunder får de bedste tilbud. Derfor kan du som ny kunde altid tilmelde dig vores nyhedsbrev og få 20% rabat på shoppen. Det er gennem det nyhedsbrev, vi sender de bedste tilbud. Vi er enormt glade, når vi læser de mange gode anmeldelser på Trustpilot. For det er faktisk vores gode service, samt et super godt produkt, der bliver nævnt igen og igen. Hvilket er den bedste indikator for, at vi praktiserer det, vi prædiker.

GRUND NUMMER 5

365 dages garanti

Vi ved, at vores undertøj er ekstremt behageligt, og vi vil gerne have, at du kan prøve dem. Hvis du derfor ikke kan lide dem, får du selvfølgelig dine penge tilbage. Hvis du bestiller i dag, har du dem i morgen.

EN BONUS GRUND

Vi har printet vaskeanvisninger

Vi har en grund mere, som måske er lidt praktisk, men ikke desto mindre ret fin. Vi kan nok blive enige om, at det er irriterende, når man køber tøj med en kæmpe etiket påsyet med vaskeanvisninger og sådan.

Hvis du lader den være tændt, er den generende, og du skal justere den i ny og næ. Hvis du klipper den af, risikerer du at skulle håndtere det sidste stykke, hvilket kan være endnu mere irriterende, end før du klippede det af.

Vi har valgt den eneste rigtige løsning, som er at printe vores vaskeanvisning på vores tøj. På denne måde er du 100 % fri for besværet, som vi mener er det eneste rigtige at gøre.

Bestil inden kl 15 = levering i morgen
The Basic+Ally boxers
Fremragende

VORES MEST POPULÆRE PAKKER