PROBLEMET

Undersøgelser viser at op imod 60% af alle mænd har problemer med “haveslangen” so to speak. Med andre ord, dette påvirker mange mænd.

Hvorfor sker det?

Lad os grave lidt dybere. Forklaringen er enkel og kommer måske som en overraskelse for mange, men det skyldes faktisk en bygningsfejl i den mandlige krop. Urinrøret er nemlig ikke kontraktilt, det er bare et rør - præcis som en haveslange.

Lad os bruge haveslangen som metafor: for når du lukker for vandhanen efter at have vasket din bil eller vandet blomster, så er der stadig vand tilbage i slangen, og der er kun én måde, hvorpå vandet kommer ud igen - nemlig gennem den åbne ende. Dryp dryp… 

60% af alle mænd har problemet

  • Hvis du studerer medicin, vil du kende dette fænomen som “Post-micturition dribble”. Der er mange undersøgelser om emnet, og de konkluderer alle, at mange mænd lider af det og føler det er et problem i hverdagen. Men vi har en mistanke om, at dette er endnu mere almindeligt, end hvad undersøgelser viser - der er mange mænd derude,

  • som måske oplever dette en eller to gange om året, men alligevel bekymrer de sig om det, når de forlader toilettet. Og lad os se det i øjnene, livet er for kort til at bekymre sig om sådanne ting. Vil du dykke længere ned i “the rabbit hole” kan du gøre det her.

Det siger kunderne