Bambus boxershorts

Ikke bare boxershorts til mænd, men meget mere

Boxershorts lyder muligvis ikke som verdens mest komplicerede produkt. Men bare fordi noget lyder simpelt, er det ikke ensbetydende med, at det ikke kan være videnskabeligt lækkert – eller decideret banebrydende.

Derfor er vi stolte af at præsentere vores klassiske premium boxershorts til mænd, hvor materialet er i lækkert bæredygtigt bambusstof og vores originale Gravity Membrane er diskret indarbejdet. Sidstnævnte er en kærkommen opfindelse til alle mænd. Den kan du læse mere om længere nede i teksten. 

 

Hvorfor boxershorts i bambus?

Det er ikke kun pandabjørne, som elsker bambus. Det er også de mænd, der har prøvet underbukser i materialet!

Der er rigtig mange gode grunde til, at vi producerer vores boxershorts i 96% økologisk bambus og 4% elastan. Bambus er blødt, antistatisk og temperaturregulerende, mens elastan giver øget strækbarhed, så du får et godt fit og frihed til at bevæge dig. 

Bemærk desuden at vores boxershorts er lavet i et sømløst design med trykte detaljer på indersiden, så du slipper for et irriterende vaskemærke.

 

Komfort til kontoret, hverdagen eller daten

Vores bambus boxershorts er behagelige, uanset hvordan du bruger dem. Derfor kan du bruge dem til alt fra arbejde på kontoret til daten, hvor du bare gerne vil føle dig godt tilpas – og naturligvis se godt ud. 

Business or pleasureBambus giver dig gode egenskaber til det hele. Nyd f.eks. godt af den tempererede effekt, hvor din hud rent faktisk kan ånde selv på en varm sommerdag! Det betyder, at du ikke producerer unødvendig varme og sved, men kan føle dig frisk og komfortabel down there

Betyder det så kolde baller, når vinteren rammer? Nej, for bambus regulerer sig ud fra kropstemperaturen og hjælper med at holde dig varm i kulden.

 

Blødt stof – også til hårde mænd

Er du til sideskilling, tatoveringer eller lidt af det hele? Bare rolig, vores boxershorts diskriminerer ikke. Derfor kan du forvente samme silkebløde stof mod huden, når du hopper i dem – uanset hvem du er. Alle boxershorts fra BASIC+ALLY er lavet i 96% certificeret økologisk bambus. Det sikrer en ultrablød følelse mod huden, hvor de lette og luftige fordele giver endnu mere komfort. Da bambus samtidig er antistatisk, vil du opleve, at det ikke klistrer mod huden.  

De sidste 4% af de bløde boxershorts består af elastanElastan gør vores boxershorts dejligt elastiske – også omkring livet, hvor de slutter sig behageligt til. 

 

Antibakterielt og allergivenligt

Vidste du, at bambus fra naturens side har et effektivt forsvar mod bakterier? Du får derfor bedre beskyttelse mod de bakterier (og svampe), som giver svedlugt! 

Fordi bambus er med til at holde bakterierne væk, og dets naturlige fibre ikke irriterer som f.eks. kunstige stoffer, er boxershorts i bambus mere velegnede til personer med sensitiv hud. Det kan f.eks. være i form af eksem. 

Denne antibakterielle egenskab betyder samtidig, du kan vaske dine boxershorts ved blot 30-40 grader.

 

Gravity Membrane - Fordi livet er for kort til irriterende bekymringer

Når du har vasket en bil eller vandet blomsterne, vil der stadig være vand tilbage i haveslangen. Nøjagtig det samme er gældende hos manden, når han er færdig med at tisse. Der er absolut intet unormalt i dette, andet end at det er en simpel designfejl fra naturens side. Årsagen er, at urinrøret er ikke kontraktilt, det er bare et rør, som fører væsken ud - ligesom haveslangen.

Dette simple faktum betyder desværre, at der kan sive lidt vand ud fra haveslangen, når den er færdig med brug. Oversat: Der vil altid være urin tilbage i din slange, når du er færdig med at tisse. 

Problemet ved dette er, at den smule urin, der også er kendt som ”den sidste dråbe”, kan forplante sig som en grim plet på ydersiden af f.eks. dine flotte chinos: Vel at mærke til fuldt skue for hele omverden! Denne type pinlige uheld bliver du heldigvis fri for med boxershorts fra BASIC+ALLY, der alle har den papirstynde og diskrete Gravity Membrane som en del af designet.

Gravity Membrane beskytter dine bukser mod den sidste dråbe, men er ikke et middel mod inkontinens. Der er tale om boxershorts med et værn mod den helt almindelige designfejl på manden, men der er ikke tale om et hjælpemiddel mod inkontinens. Her skal du tale med din læge.

Vores løsning er til for at bekæmpe, den naturlige lille rest i ’haveslangen’, den sidste dråbe og ikke mindst de irriterende bekymringer. 

 

Tak fordi du støtter en bæredygtig produktion

Hvis du har det ligesom størstedelen af de mange moderne forbrugere, tænker du over bæredygtighed. Og tænk engang: Bambus rimer på bæredygtighed. 

Tøj, der er produceret af bambus, er fra naturens side meget bæredygtigt. Bambusplanten lever af sollys og regnvand, og den kræver ikke genplantning, hvis rødderne får lov til at være i fred. Bambussen gror hurtigt og sammenligner man med f.eks. bomuld, er der tale om en meget mere effektiv plante, som vokser glimrende uden brug af biocider eller kunstige vækstfremmere. 

Som om et ikke var nok, så afgiver bambus også mere ilt end almindelige træer og optager desuden også mere CO2 end træerne. Boxershorts – og andet tøj – fremstillet i bambus er desuden 100% nedbrydeligt, såfremt det består udelukkende af bambus. 

 

Du kan opnå længere holdbarhed på dine bambus boxershorts

Et vigtigt perspektiv, når man taler om bæredygtighed, er produktets levetid. Bambus boxershorts er slidstærke, mens den antibakterielle egenskab gør, at du kan vaske dem på blot 30-40 grader. Hertil er det luftige og hurtigttørrende stof med til at reducere behovet for at bruge tørretumbler (selvom vores boxershorts fint tåler det).

Alt i alt er det med til at reducere sliddet, hvilket resulterer i længere levetid. Bemærk desuden, at bambusfibre farves både ind- og udvendigt. Det gør, at de også holder farven bedre. Dine bambus boxershorts holder dermed ikke bare længere – de ser også pænere ud igennem hele deres levetid. 

 

Vælg den pakke med bambus boxershorts til mænd, som passer dig bedst – og opnå større rabat jo flere du køber.

Køb dine boxershorts her

Bestil inden kl 15 = levering i morgen
Gratis fragt ved køb over 200 kr.

MEST KØBTE PAKKER