Undgå at gå fra playboy til pletboy

Undgå at gå fra playboy til pletboy

En lille plet kan få stor betydning. I hvert fald, når pletten bliver associeret med dårlig hygiejne. Også selvom det kan være helt ufrivilligt, at pletten er opstået.

For selvom man(d) muligvis føler sig på toppen, kan en uheldig og dårlig timet plet vende op og ned på selvtilliden. Men nu kan du undgå det, i hvert fald synligheden af pletten.

For rent fysiologisk, er der desværre ikke meget at stille op for manden og problemet med den sidste dråbe. Den kommer fordi, at urinrøret fungerer som en slange. Men ikke en kontraktil slange. Ligesom der er vand tilbage i haveslangen efter brug, ligesådan vil det også være i urinrøret. Det kan desværre føre til pletter uden på underbukserne og bukserne, hvilket efterlader dig i en pinlig situation – vel at mærke en situation, som du ikke ønsker at stå i to gange!

Hos BASIC+ALLY har vi designet løsningen, som forhindrer de pinlige episoder. Og så har vi pakket løsningen lækkert ind! Resultatet er blevet lækkert bambus undertøj til mænd.

Det særlige ved undertøjet er naturligvis, at de her boxershorts indeholder vores unikke Gravity Membrane™, som er en papirstynd membran, der forhindrer pletterne i at vise deres grimme ansigt til omverden fra ydersiden af dit tøj.

Boxershorts fra BASIC+ALLY er lavet i bambus, i et sømløst design med perfekt pasform! Det økologiske bambus er både blødt og fungerer antibakterielt. Desuden er det meget åndbart og komfortabelt – og så er det også godt for naturen! Bambus er nemlig et utroligt bæredygtigt materiale.

What’s not to like?

Tilbage til blog