screenshots of articles

Til kamp mod den famøse sidste dråbe!

Man siger, at katastrofer sælger bedst, når det kommer til godt nyhedsstof i medierne. Med det in mente kommer det ikke som en overraskelse, at den her gerningsmand har fået plads i spalterne. Hans navn er ’Den sidste dråbe’, og han har gjort livet surt for mange mænd!

Den sidste dråbe har taget liv af mange mænds selvværd for en stund, når de har konstateret, at dråben har forvandlet sig til en morderisk pinlig plet på bukserne. Dråben stammer fra en ”designfejl” på manden. Ja, vi har en fejl, men heldigvis kun denne ene. Den består af, at der stadig er urin tilbage i urinrøret, når vi er færdige med at lade vandet.

Og selvom man ryster den, vil der stadig være vand i slangen. Vand som kan sive igennem og sætte sig som en grim plet på bukserne eller give dine scorechancer en på tuden, hvis undertøjet har fået en grim plet.

Heldigvis her vi en god nyhed, en helt til at bekæmpe skurken! Og ikke bare som nyhedsstof, men bambusstof. Hos BASIC+ALLY har vi opfundet et par lækre boxershorts til mænd, som bekæmper den sidste dråbe. Okay, okay, vi har ikke opfundet boxershorts, men vi har gjort dem bedre og mere sikre med vores banebrydende Gravity Membrane™.

Vores Gravity Membrane™ er et papirstyndt og nærmest usynligt stykke stof, der udgør netop en membran mellem den sidste dråbe og ydersiden af dine bukser. Løsningen bekæmper den naturlige lille rest i ’haveslangen’, og de irriterende bekymringer som følger med den.

Fik vi desuden nævnt, at vores boxershorts så er lavet i lækkert, miljøvenligt, blødt og antibakterielt bambus? Hvis ikke, så ved du det nu. Bestil et par og slip for at ende på forsiden af New York Embarrassing Times som endnu et af den sidste dråbes ofre.

Tilbage til blog