”Det skete bare ikke…”

”Det skete bare ikke…”

Tik Tok, Nej, det er ikke en sjov video med rekordspisning af en pakke æg eller en fransk bulldog på skateboard. Det er den grumme alvor og lyden af uret, der tikker, mens du venter... ”Hvad er der sket”, spørger du? …”Den sidste dråbe slog til igen, og nu skal bukserne bruge 15 min. på at tørre, svarer vi”.

Kender du ikke den sidste dråbe? Den sidste dråbe er det kedelige resultat af en fejl på mandens fysiske konstruktion. For nøjagtigt som en haveslange vil have vand tilbage i sig efter brug, på samme måde vil mandens helt egen haveslange også have det. Også selvom vi ryster den et par gange.

Det betyder, at der kan sive en lille restvæske ud, som desværre kan forplante sig som en grim plet på dine underbukser og helt ud på dine bukser. Sådan en plet har man ikke lyst til at vise omverden, og det er derfor, man kan blive tvunget til at sidde og vente i bilen eller på toilettet, mens bukserne tørrer. Og det gode i netop de situationer er, at man her HAR opdaget pletten. Det er nemlig også tænkeligt at overse uheldet og vandre tilbage i offentligheden med en pinlig plet.

Hos BASIC+ALLY har vi taget konsekvensen af denne designfejl på manden og udviklet et værn mod den. Vi har skabt et par lækre boxershorts i blødt bambusmateriale, som indeholder en særlig Gravity Membrane™. Vores innovative opfindelse betyder, at den sidste dråbe bliver fanget, og ikke får lov til at forvandle sig til en grim plet på ydersiden af hverken underbukserne eller bukserne.

Bambusstoffet er miljøvenligt, antibakterielt og utrolig blødt, mens vores boxershorts er i et klassisk og sømløst design. Kombineret med den smarte Gravity Membrane™ giver det et par boxershort, der bør være foretrukket i enhver mands garderobe. Prøv dem selv. Og slip for pinlige overraskelser.

Tilbage til blog