Fremragende

Gratis fragt over 1 par

1-2 dags levering

30 dages fuld returret

Politik om beskyttelse af persondata

 

For at sikre en sikker indkøbsoplevelse hos BASIC+ALLY er her information om, hvordan vi indsamler data, hvordan disse bruges, og hvordan dine data behandles. Ved at acceptere BASIC+ALLYs købsbetingelser accepterer du også vores generelle privatlivs- og cookiepolitik. Vi gør alt for at sikre gennemsigtighed.
 

1. Vi er dataansvarlige, hvordan kan du kontakt os?

BASIC+ALLY ApS
Vejlevej 360.1, 6000 Kolding
CVR-nr: 43 21 60 23
Mail: hello@basicandally.com

Ved at bruge www.basicandally.com accepterer du, at vi behandler dine personlige oplysninger i overensstemmelse med denne datapolitik. Derudover er vi opmærksomme på behovet for passende beskyttelse og korrekt håndtering af dine persondata.

2. Formål og retsgrundlag for at behandle personoplysninger

Personlige data dækker alle oplysninger, der kan bruges til at identificere en person, herunder, men ikke begrænset til, for- og efternavn, alder, køn, privat adresse eller anden fysisk adresse, e-mailadresse eller andre kontaktoplysninger, uanset om de vedrører en privat bopæl eller arbejdsplads. Hvilke personoplysninger indsamler og behandler vi? Som udgangspunkt kan du tilgå hjemmesiden uden at skulle informere os om, hvem du er, eller give personlige oplysninger om dig selv. BASIC+ALLY har dog brug for visse oplysninger for at kunne sælge produkter til dig og levere nyheder og andre tjenester til dig. Virksomheden indsamler kun de personoplysninger, der er absolut nødvendige.

3. Typer af personoplysninger

For at vi kan sende dig vores produkter, når du handler på vores hjemmeside, har vi brug for følgende oplysninger:
Navn, adresse, telefonnummer og e-mailadresse.

Vi indsamler ikke personhenførbare oplysninger om dig fra tredjeparter og opbevarer ikke oplysninger om betalingsmidler, såsom kortnumre på betalingskort, bankkontonumre eller lignende.

4. Modtagere eller kategorier af modtagere

Det er kun virksomheden, der bruger de personoplysninger, som vi opbevarer om vores kunder. BASIC+ALLY har retningslinjer for, hvem der har adgang til disse. Kun onlinebutiksadministratorer og pakkeadministratorer har adgang. Derudover kan kundeservicemedarbejdere tilgå oplysningerne for at hjælpe kunder med spørgsmål om levering, bestilte produkter mv.  

5. Tidsgrænser for opbevaring af personoplysninger

BASIC+ALLY opbevarer personoplysninger registreret hos BASIC+ALLY ApS og opbevarer registrene i fem år for at overholde lovbestemmelser, hvorefter oplysningerne slettes. Øvrige data, som bruges til at levere en ordre, og som ikke længere er nødvendige efter levering, slettes efter 14 dage.

6. Ret til at trække samtykke tilbage

Du har altid ret til at vide, hvilke oplysninger vi har registreret om dig. Du har også ret til til enhver tid at trække dit samtykke tilbage.
Hvis du ønsker at modtage information/træk dit samtykke tilbage, bedes du kontakte os på hello@basicandally.com
Hvis du vælger at trække dit samtykke tilbage, påvirker det ikke lovligheden af ​​vores behandling af dine personoplysninger baseret på dit forudgående samtykke og frem til tidspunktet for tilbagetrækningen. Hvis du trækker dit samtykke tilbage, vil det have virkning fra dette tidspunkt.
Du har altid ret til at få urigtige oplysninger rettet.

7. Dine rettigheder

Nuværende databeskyttelsesregler giver dig en række rettigheder i forhold til en virksomheds behandling af personoplysninger. Hvis du ønsker at gøre brug af dine rettigheder, bedes du kontakte os.

 Adgangsret
Du har ret til at få indsigt i de oplysninger, vi behandler om dig, og hvordan vi behandler dine data.


Ret til at rette ukorrekte oplysninger
Du har ret til at få urigtige oplysninger om dig rettet.


Retten til sletning
I visse tilfælde har du ret til at anmode om sletning af oplysninger om dig, inden vores generelle sletningstid indtræffer.


Ret til begrænsning af behandlingen
I nogle tilfælde har du ret til at anmode om begrænsning af behandlingen. Hvis du har denne ret, vil vi kun kunne behandle dine oplysninger - undtagen til opbevaring - med dit samtykke eller med det formål at fastlægge, håndhæve eller forsvare retskrav eller for at beskytte en person eller vigtige offentlige interesser.


Ret til at gøre indsigelse
I nogle tilfælde har du ret til at gøre indsigelse mod vores ellers lovlige behandling af dine personoplysninger. Du kan også gøre indsigelse mod behandlingen af ​​dine oplysninger til direkte markedsføring.


Ret til dataportabilitet
Du kan i visse tilfælde have ret til at modtage dine personoplysninger i et struktureret, almindeligt anvendt og maskinlæsbart format og få disse persondata overført til en anden dataansvarlig uden hindring.
 

8. Klage til datatilsynet

Du har ret til at indgive en klage til Datatilsynet, hvis du er utilfreds med den måde, vi behandler dine personoplysninger på. Du finder kontaktoplysningerne på www.datatilsynet.dk.


Hvem videregiver vi personlige oplysninger til?
Personoplysninger afgivet til BASIC+ALLY ApS videregives kun til:
• virksomhedens interne afdelinger
• udvalgt og betroet

 

Hvem videregiver vi oplysninger til?

Personoplysninger afgivet til BASIC+ALLY ApS videregives kun til:
• virksomhedens interne afdelinger
• udvalgte og betroede tredjeparter, som kan bruge dine personlige oplysninger til at levere de produkter eller tjenester, som du har bestilt
• forretningspartnere for at registrere og vedligeholde din brugerkonto.

For at videreudvikle og forbedre BASIC+ALLY indsamler vi statistik om, hvordan du bruger hjemmesiden.

Personoplysninger registreres hos BASIC+ALLY ApS og opbevares i fem år, hvorefter oplysningerne slettes.

Vi arbejder kun med databehandlere i EU eller i lande, der kan yde tilstrækkelig beskyttelse af dine data.

Som registreret kunde hos BASIC+ALLY ApS har du altid ret til at sende os dine indsigelser mod registrering og behandling. Du har også ret til at få adgang til de oplysninger, vi har registreret om dig. Disse rettigheder er i overensstemmelse med GDPR. Send venligst anmodninger og spørgsmål til hello@basicandally.com


Hvad bruger vi dine personoplysninger til?

Vi kan bruge dine personlige oplysninger til:

  • Aktivering af din shopping i vores online forretning (levering af dine ordrer osv.)
  • Registrer og vedligehold din profil
  • Give dig muligheder for at deltage i bestemte services – for eksempel tilmelding til konkurrencer eller kampagner online
  • Send dine produkter / din ordre til dig
  • Sikker drift og en god kundeservice hos vores online forretning

Adgang til din oplysninger

Du har altid ret til at vide, hvilke oplysninger vi har registreret om dig. Hvis du ønsker at modtage disse oplysninger, bedes du kontakte os på hello@basicandally.com.

Du kan også kontakte os på samme adresse, hvis du ønsker at rette eller slette forkerte oplysninger.